Reacties OER-op-uit

Bushcraft weekend

'Mijn man en ik hebben er van genoten.'

Romanie Spierts'Mijn dank gaat uit naar de hele groep prachtige mensen met wie ik dit heb kunnen beleven. Dank voor de geweldige organisatie en dank voor de enorme support die ik van een ieder heb gekregen dit weekend. Mede door jullie weet ik weer wie ik was, wie ik ben en ook altijd wil blijven.'

Ellen Corveleijn 

OERlente 

‘Geweldig leuke middag gehad. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou leren. Dit kwam vooral omdat Louis het plan had opgevat om op een slimme manier je in ieder geval 2 kruiden te laten onthouden. Nou dat is gelukt, daslook en look-zonder-look staan in mijn geheugen gegrift. Geweldig!
Alles werd op een hele enthousiaste manier met veel inspanning overgebracht om ons te laten beseffen wat voor kracht de natuur in het voorjaar heeft. Kortom, bedankt voor deze gezellige, leerzame dag, was de 4 uur rijden (heen en terug) meer dan waard!!’ 
Guus Jansen 

‘Ik vond het een zeer geslaagde en leerzame Wildplukmiddag. De combinatie theorie en praktijk was super en heeft direct zijn vruchten afgeworpen. Ik herkende de volgende dag in de duinen zowaar meteen de look-zonder-look en de kraailook. Zeker voor herhaling vatbaar met andere planten of eetbare onderdelen uit de natuur!’ 
Claudia Duineveld

‘Ik heb er erg van genoten, was zeer leerzaam en interessant. Het was goed georganiseerd en ook goede uitleg.’ 
Romanie Spierts

OERkruiden

‘Wat was het een leuke middag. Wat ik erg leuk vond was het enthousiasme van Louis en zijn liefde voor deze materie. Leuk om jullie te leren kennen op deze manier en dat het zo ontspannen en gewoon was, ik heb er veel van geleerd!
Janneke Ayal

‘Ik heb de informatie gekregen die ik nodig had, vooral de bereiding van de vruchten.
Het werd door Louis op een duidelijke manier uitgelegd. Hij is een bevlogen man, kan de stof duidelijk uitleggen en hoe we met elkaar in korte tijd alle vruchten hebben verwerkt vind ik knap.’ 
Anne Vernooij

OERzee 

‘Iedereen zou deze ‘basiskennis’ moeten krijgen en weer doorgeven.’ 
Ingeborg Keeijers

‘Het rustige tempo, mooie locatie, fijn gezelschap, goede gids en lekker eten maken het tot een totale belevenis.’
Lilian van Bennekom 

‘Super leuke workshop! Laagdrempelig, no nonsens, veel geleerd. Aanrader!’
Annemarie Dufrasnes